ARCHIVE...

STRIPED…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Godt nytår søde venner!

Jeg håber i er kommet godt ind i det nye år.

Selv havde jeg en skøn aften med mine to gode veninder og søskende. Det gik fra at være en hygge aften til at være en spilleaften. Vi fik spillet en masse spil – heriblandt ticket to ride som jeg for nylig er blevet stor fan af! Det kan varmt anbefales. Hov, og så tror jeg også at butterchicken var et hit! hæhæ.

Efter nytår valgte jeg at holde en uge fri fra bloggen, så jeg kunne starte igen med lidt ny energi.

Så her er årets første opslag fra mig.

Som i jo nok har lagt mærke til så har næsten alle butikker skudt januar udsalg i gang, og sættet jeg har på har jeg da også købt på udsalg i H&M – blazeren kostede 150 kr og buksen sølle 100 kr. De har en masse andre matchende blazer sets alle lige skønne til både sommer og vinter. Check dem ud hvis i er på jagt efter lignende – eller alt andet. Det jo billigt for helvede! Haha.

Kan i have det skønt!

Knus A  


 Happy New Year sweet friends!

I hope you got through the new year safely!
I, myself had a lovely evening with my two sweet friends and sisters. It went from being just a chill night, to a full blown game night. We got to play a lot of board games and card games – including my new love Ticket To Ride which is highly recommended if you are looking for a game to play with friends and family.

Oh, and I think that the butter chicken was a hit! Ha ha.

I choose to take one week off from the blog, so that I could start the new year with new energy.

So here it the first post of the year from me to you!
As you probably already know many companies have launched their winter sales, and the set that I am wearing is nothing less that a bargain! I bought it from H&M on sale for absolutely nothing! They have many other matching blazer sets that are absolutely gorgeous for the winter and the summer! Do check it out if you are in the market for something like this – or really anything else haha!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ARCHIVE...