Early birthday present…

 

 

 

 

 

 

 

 

That is not a mole on my arm… I burned myself – not on the water from the kettle I was bowling, not from the kettle itself, but by the little amount of steam that came out of it AFTER boiling the water… My luck ladies and gentlemen..

 

Min fødselsdag er lige rundt om hjørnet, og jeg var så heldig i år at få en tidlig fødselsdagsgave fra min lillesøster. Hun har været et smut forbi Zara og købt T-shirten som jeg har på ovenover til mig lidt som en joke.. Jeg er ikke sikker på jeg nogensinde har fortalt jer det her… Det er lidt pinligt… Her kommer det.

Jeg er den mest uheldige, kloset, akavet pige i nogensinde møder.
Der går ikke én dag hvor jeg ikke støder ind i noget, slår mig på noget, opdager mystiske sår og blå mærker på min krop, er ved at falde over noget osv. osv. osv..
Alene i år har jeg mistet  min pung ikke en gang men TO gange, mistet mit buskort EN gang, troede jeg havde mistet mit studiekort FIRE gange og låst mig selv ude fra lejligheden fordi jeg havde glemt mine nøgler INDE i lejligheden…

Derfor er t-shirten jo lidt sjov, og måske også et minde om at jeg i 2019 skal være lidt mere ansvarlig… Sandheden gør ondt… Haha men den er der for at bedre os!  

Har i nogle nytårsforsæt? Skriv dem endelig i kommentarfeltet så vi kan inspirere hinanden 🙂

Knus A


My birthday is just around the corner, and I have been so lucky to have received an early christmas present from my younger sister. She was at the mall and picked up the t-shirt that I am wearing above from Zara.. As a joke… I am not sure that I have ever shared this with you… It is a bit embarrassing… But here goes.

I am the most clumsy, unlucky, awkward girl that you have ever met.

Not a day goes by without me bumping into something, hitting something, discovering new scars and bruises on my body, trip on something etc. etc .etc…

Just alone in the year 2018 I have lost my wallet not once, but TWICE, lost my bus card, thought I had lost my studycard FOUR times, locked myself out of the apartment because I had forgotten the keys inside the apartment and I could go on.

That’s why the T-shirt is a bit funny and maybe also a reminder to me that I have to be a bit more responsible with my stuff in 2019…. The truth hurts… Haha but it is there to remind us to be better! Do you have any resolutions for the new year? Write them in a comment below, so we can inspire each other 🙂

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect midi dress...