Hello normal…

 

 

 

 

 

 

 

 

Det her outfit opslag var nok noget af det sjoveste at skyde denne vinter. Jeg tror måske det har noget at gøre med at det er så naturligt og let et outfit for mig at vælge og så er det også super komfortabelt. Møder i mig engang i centeret så ser i mig nok tøffe rundt i noget lignende bare uden de høje stylter – skønhed skal ikke altid gøre ond haha 😉

Jeg elsker, og har altid elsket at gå i jeans og har nærmest ikke gået i andet siden mom-jeansene hittede for nogle år siden – det er super komfortabelt og så kan man style dem op og ned alt efter hvad man skal.

Whats not to love!

Knus A


This outfit post was probably one of the funniest for me to shoot this winter. I think it might have something to do with the outfit being so natural, comfortable and easy for me to choose. If you ever meet me strolling the malls of copenhagen you will probably see me wearing something like this – minus the high heels, because beauty does not have to be pain! 😉 haha.

I love and have always loved wearing jeans, and they became a huge part of my everyday wardrobe when the mom-jeans first became a hit – super comfortable and you are able to style the up and down according to what you are doing.

What’s not to love!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knitted set...