Cozy knits…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jumper from H&M   Trousers from Zara   Shoes from MAGASIN 

Jeg hader når bloggere siger de er i gang med et spændende projekt men de kan desværre ikke afsløre hvad det er… HVORFOR SIGER DU DET SÅ – JEG KAN IKKE SOVE JO! haha arj så slemt er det ikke men godt på vej.

Desværre sidder jeg i en situation hvor jeg bliver nødt til at sige det samme – jeg ved det! det er noget gylle men jeg vil helst ikke afslører hvorfor jeg har været væk i en uge og love jer noget som så ikke sker. Det ikke er så vildt – men alligevel lidt vildt. ARGH hahha! jeg ved det ikke særlig sødt, men på søndag for i det af vide – på bloggerære 😉  

Okay jeg stopper her og smutter før jeg graver et hul jeg ikke kan komme op af igen.

Vi skrives!

Knus A


I absolutely HATE it when bloggers say that they are working on some exciting project that they can’t reveal just yet.. WHY ARE YOU TELLING ME THAT – I CAN’T SLEEP AT NIGHT!! Haha okay I might be exaggerating a tiny bit but it is not good!

Unfortunately I am in a situation where I have to tell you the same thing – I can’t reveal why I haven’t been posting this past week because I don’t want to promise something that I can’t keep. It’s not that big of a deal – but then again it’s a huge deal! ARGH haha I know this is not very kind of me to do, but I will reveal i on Sunday – I swear 😉

Okay I’ll stop here before I dig a hole that I can’t get out of again.

Talk  to you soon!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello normal...