My secret is out...

Fashion cravings…

All Items are from Zara: Beige dress HERE   Boots HERE  Black dress HERE  Blazer HERE

Forleden dag var jeg så heldig at blive inviteret med til et Bloggers Delight event – puha hvor var jeg nervøs!

Det var meget officielt følte jeg og angsten tog virkelig fat da jeg stod foran den store port i indre københavn – Jeg er SÅ akavet og jeg ved ikke hvordan jeg skal handle foran nye mennesker. Panikken tog over og jeg besluttede mig for at jeg ikke kunne gå ind af porten.
Men SÅ mødte jeg heldigvis én af de andre piger der også var inviteret med til eventet som hev mig med ind. OG hvor er jeg glad for jeg tog med hende! Jeg fik mødt nogle søde piger som også  blogger og det er altså noget helt specielt. Man forstår lidt the struggle ik? haha! Dem må jeg få nogle flere af!

Efter eventet brugte jeg de næste par dage på at rette op på mit blog design sådan så det går hænger godt sammen med min Instagram og nu også youtube kanal (crazy!!).

NÅ! Ovenover er nogle fede items som jeg rigtig godt kunne tænke mig men simpelthen ikke har plads til i mit skab haha! De var for gode til ikke at dele – det kunne jo være der var én af jer der manglede lidt inspiration!

Knus A


The other day I was invited to my first ever blogger event – And I almost shat myself!

I felt that it was super official which meant that I had a minor panic attack when I stood in front of the big gates leading into the office where the event was happening. I am the MOST awkward girl who does not know how to act in front of new people. Standing there alone, in complete panic I quickly decided that I jsut could not go in so I turned around and was determined to leave. As I was leaving I met another girl who was also attending the event, and I somehow calmed down a bit and decided to follow her inside. I am SO happy I did! I got to meet some sweet girls, who are also blogging and I quickly realised how amazing it is talking about your struggles with someone who is in the EXACT same position as you are! Haha I need more blogger-friends in my life haha!

I spent the days after the event sprucing up the design of the blog such that it was somehow coherent with my Instagram and now also youtube channel (Crazy!!!).

OH WELL! Above are some RAD items that I would love to buy but simply do not have the wardrobe space to purchase haha. So I thought I would share them with you guys – It might just be that there was some of you who needed some new inspiration!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My secret is out...