Fashion cravings...

On a rainy day in Copenhagen…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bag from Hvisk HERE

Oh hej, det er mig. Pigen der konstant sveder og derfor aldrig har det rigtige tøj på i forhold til  vejret!

Jeg ved ikke hvad det er men der skal altså ikke meget til før jeg sveder, selv i minusgrader eller regnvejr som det jo har været i dag.

Hvert år får jeg af vide af min søde mutti at jeg bliver nødt til at tage mere tøj på og hvert år ruller jeg øjnene langt tilbage i hovedet og tænker “hvornår forstår hun at hendes datter er en omvandrende sauna” haha.

Måske er det min måde at protestere mod vejret på, men jeg tror også at det er fordi jeg keder mig alt for hurtigt når det kommer til tøj. Jeg kan altså ikke gå i jeans og en strik hver evig eneste dag – selvom det er vinter. Så derfor eksperimentere jeg tit med kjoler og nederdele selvom vejret er lidt ‘sur numse-agtigt’.

jeg vælger altid at tage mørkere kjoler på og gerne med noget print på. Printet gør det nemmere at style resten af outfittet da kjolen i sig selv gør meget af arbejdet.

Ovenover er jeg hoppet i en kjole Mutti selv har syet – hvor sej er hun ikke lige?!! MEGET SEJ!

Fryser man lidt mere en jeg, kan man jo smide en stor strik, strømpebukser og nogle chunky støvler på også! Her er nogle fede striktrøjer som er ideelle at kaste ovenover HER HER og HER.

Knus A


Oh hello, it’s me. You know, the girl who is constantly sweating and therefore never dressed appropriately according to the weather.

I am not sure what it exactly is, but it does not take much before I start sweating even if the weather outside is measuring minus degrees.

My mom is always telling me how I have to put on more clothes, and each year I roll my eyes as far back as I can thinking “Don’t you know that your daughter is a human sauna” haha.

Maybe it is my way of protesting against the weather, but in reality I think it is just me getting bored too quickly when it comes to clothes. I cannot be wearing jeans and a knit every day in the winter months, which is why I love to experiment with dresses and skirts in the winter times.

I tend to go with darker colours and preferably something with a cute print on it. The print makes it easier to style the rest of the outfit since the dress is doing all the work, making the rest of the styling very simple.

I am wearing a dress above that my mom has made, how cool is that?!! VERY COOL!

If you are one to freeze a bit more than me, you can always style the dress with a chunky knit, some thick leggings and chunky boots. Here are some qute knits which are ideal to throw on top of the dress HERE HERE HERE.

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion cravings...