Get unready with me...

Trendy in Tie-Dye…

All items are from ZARA

Vi er alle lidt overrasket over at denne 60’er trend er ‘fash’ igen. Mange tænker 70’ernes hippier i deres regnbuefarvet tie-dye bluser, store runde briller, langt svedigt hårog pandebånd når de ser det her print, men jeg er altså lidt lun på det.

Det kan noget og hvis det bliver stylet rigtigt er det altså en super god kontrast til en basic bluse eller bukser som man jo har en tendens til at gå i oftere end man vil indrømme… Ja også dig haha.

Jeg har da også selv været i et par tie-dye bukser før her på bloggen, se bare HER, og planlægger da også at købe et item eller to med printet til sommer! Så kan jeg traske rundt i det på stranden – skønno!

Hvad synes i om printet?

Knus A


We are all a little surprised that this 60’s trend is ‘fash’ again.

Many people think the 70’s and hippies in their rainbow coloured tie-dye tees, bit round glasses, long sweaty hair and a nice sweatband to finish the masterpiece when they see this print. I personally have been crushing on it for quite some time now.

It has a magic to it, and if it is styled correctly it can become the perfect piece to break the basic outfit that we all have a tendency to wear more often that we would like… yes, also you too haha.

I do own a pair of tie-dye trousers and have also worn them on the blog, just look HERE. But that is not enough for me, I am planning on buying some items for summer as well. I think it is the perfect print for a day at the beach – Absolutely gorgeous!

What do you think about the print?

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get unready with me...