My friend buys my outfit...

The perfect hair accessories…

Pico Copenhagen HERE

Hvis jeg skulle vælge en dansk dame som jeg ser op til rent stilmæssigt, og også i forhold til hvordan livet generelt skal leves så skulle det være den skønne smukke Sofie Linde. Hun virker som den skønneste person i hele verden, og så er hun ikke bange for at gå i det lidt skøre og skæve tøj – væk fra det måske lidt kedelige skandinaviske basic outfit.

Jeg er kæmpe fan af hende og den sødeste lille familie hun har skabt!

NÅ så stopper jeg før der går for meget fan-girl i mig haha!
Linde pigen går med det fedeste hårpynt og jeg har for nyligt fundet ud af hvor hun får dem fra – Butikken hedder Pico Copenhagen som er et dansk mærke etableret i 2004. De har de fineste ting – blandt andet hårpynt til meget rimelige priser hvis jeg selv skulle sige det.

Hvis i står og mangler så vil jeg helt klart tage et kig på deres hjemmeside!

Knus A


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My friend buys my outfit...