ARCHIVE…

1: HERE  2:HERE

Ordet “travlt” dækker næsten ikke over hvor meget jeg har på min tallerken disse dage. Jeg går og roder med alt for meget, og kan næsten ikke følge med. Livet står egentlig ret stille på den sociale front og også her på bloggen men på skole fronten er der fuld fart på.

Vi kører 120 km i timen og jeg har næsten ikke nået at få sele på før der blev trykket på speedometeret.

Som i jo nok ved så studerer jeg på universitetet, men det er sådan at jeg faktisk er på mit sidste semester af kandidaten. Da jeg gik ind til dette semester troede jeg egentlig at jeg vil få mere tid til blog og venner end jeg har haft de sidste 5 år, men pludselig stod der en masse gode og spændende muligheder og bankede på min dør, og hvis der er en ting min mor har lært mig så er det at fange dem når de er der. Går tingene ikke som man havde forventet, så har man altid lært en masse på den anden side.

Jeg vil ikke kede jer for meget med de akademiske detaljer (medmindre i er nysgerrige self og ikke synes det er alt for kedeligt haha), men jeg vil gøre mit bedste for at holde bloggen opdateret som før!

Ovenover er de to outfit opslag som jeg har formået at lave i løbet af februar… så kan man virkelig fornemme hvor slemt det har været når der kun er kommet to outfits op.. 🙁 Sorry!!!

Jeg strammer ballerne liiidt mere – for bloggen er jo lidt mit hjertebarn sammen med alle jer skønne skønne læsere! Følg endelig med på min Instagram HER hvor jeg er lidt bedre til løbene opdatere!

Knus A


The word “busy” hardly covers how much I have on my plate lately. I am trying to do way to many things at the same time, and I can barely stay on top of all of them. Life is pretty still standing on all other fronts – social, the blog, family – but it is going a lot faster when it comes to my education.

We are driving 100m/h and I barely got to put my seatbelt on before the car took off.

As you may know I am currently studying in uni. what you might not know is that it is my last semester of my masters degree. The only thing that was on the agenda for this semester was to write my thesis report, so I naturally though that I would have a lot more time for the blog, and friends. But suddenly many great opportunities came knocking on my door, and if there is one thing that my mom has taught me it is to grasp them when they show. If things don’t go the way you intended them to go, you have gotten richer in the wisdom learned.  

I won’t bore you too much with the academic details (unless you of course are interested, and don’t find it too boring haha) but I will do my best to keep the blog updated as before.

Above are the two outfit posts I managed to do during the month of February which really shows how busy I have been 🙁

The blog is my love and so are you lovely people who take the time to read it, so I will do my best to keep up! Remember to follow me on Instagram HERE where I am a bit better at updating regularly.

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Handmade dreams...