Malmö…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bag from HVISK  Blazer from ZARA   Jeans from NAKED

De af jer der følger med på instagram har nok også set min stories som afslører at jeg har været i malmö de sidste tre dage.

Som sagt for et opslag siden, så er der mange muligheder der er dukket op i forbindelse med min uddannelse. Én af dem var denne. Jeg har nemlig været så heldig at blive inviteret til en konference i Malmö, hvor jeg skulle hjælpe med at facilitere og udføre et eksperiment. Udover det blev jeg også inviteret til rådhuset for at spise middag med ministeren.. Jeps.. Jeg kan stadig ikke forstår at jeg liige har gjort det haha. Jeg er super taknemmelig og ydmyg over at de ville have lille mig med.

Til eventet skulle outfittet jo også være i orden, og da der jo lige har været udsalg så var det optimalt at købe noget der. Jeg er ikke den store blazer-pige, men liige denne her faldt altså i god jord, og så kunne den jo bruges til eventet også hvor jeg jo ikke bare liiige kunne dukke op i min neon printet bukser, tykke strik og et par sneakers haha.

NÅ, keglen her glemte selvfølgelig, at tage den med til Sverige (SÅ typisk mig) men så kan jeg bruge den til hverdag – det er jo hvad man gør det til 😉

 

Den er købt i Zara og super fin i farve og materiale hvilket gør den perfekt at bruge som sommerjakke også.

 

Skøn dag søde venner!

Knus A


Those of you who follow me on Instagram have probably also seen my stories, which reveal that I have been spending the last three days in Sweden.

As I mentioned a few posts ago, many opportunities have come up, in regards to my studies. One of those was this trip. I was invited to attend a conference in Malö Sweden, where I had to help facilitate, and perform an experiment. Besides this I was also invited to dine with the minister at the city hall… Yup.. I still can’t believe that I did that haha. I am beyond grateful and humbled by the fact that they wanted little me to join.

For that event I of course had to wear something decent – I could not show up in my neon printed trousers, knit and sneakers haha. So I took advantage of the sales that are on right now, and bought the corduroy blazer that I am wearing above.

With that said, the idiot behind the computer her forgot to bring the blazer to Sweden (SO typically me), but I can always use it for something else.

I bought it in ZARA and it is gorgeous both in colour and material making it perfect event as a summer jacket.

Have a wonderful day friends!

Love A

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Printed tights...