SAFARI VIBES…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top from ONLY  & Trousers from ZARA

Bloggen har stået stille i en uges tid nu og grunden til det er at jeg er igang med det største projekt jeg nogensinde har arbejdet på. Jeg er jo snart færdiguddannet og skal jo have et job bagefter – jeg har aldrig vidst hvad jeg skulle lave og har altid været meget spontan i mine beslutninger. Det har altid ( 7 9 13) vist sig at være det rigtige valg jeg har truffet selvom det blev taget i sidste øjeblik.

Dette jeg arbejder på nu, er et kæmpe gamble selv for mig. Jeg må ikke afslører noget endnu men snart! Jeg ved det.. totalt nederen og drille på den måde, men jeg lover at fortælle hvad der sker og hvorfor jeg har så travlt snarest muligt!

NÅ! Dagens opslag er lidt en observation jeg har gjort mig – det virker som om at lige meget hvor jeg henvender mig om det er i centeret, på Instagram eller de store online butikker så er der lidt et tribal/safari tema der kører. Vi snakker frynser, store flowy midi kjoler, løse strik toppe, og khaki, militær grøn, gul og beige farver.

H&Ms nye studio kollektion har meget samme tema og JEG ELSKER DEN SÅÅÅÅ MEGET!!! ARGH!!  Men hvorfor skal det være så dyrt altså – jeg nægter lidt at give 1000kr for en kjole.. Selvom det er den smukkeste kjole nogensinde.. ÅH altså!
Hvis vi venter kommer de måske på udsalg om nogle måneder.. haha!

Zaras nye kollektion er lige så skøn og i samme ånd! Tjek dem endelig ud hvis i mangler inspiration til jeres forårs/sommer garderobe!

Knus A


The blog has been quiet for the past week or so, and the reason behind that is that I am currently working on the biggest project that I have ever been a part of.

There is not much time from now before I have officially finished my studies which means that I also need to figure out what I want to do after that.

I have never really known what I wanted to do, and have been very spontaneous with my decision. Luckily (knock on wood) they have all proved to be the right ones even though I made the decisions last minute.

The project I am working on now is the biggest gamble I have ever made. I can’t reveal what it is now . But soon!
I know, I know it is not nice to tease like this, but I promise soon to tell you guys what is going on behind the scenes!

OH WELL! Today’s post is all about a recent observation of mine – no matter where I turn to, that being, the mall, online shopping, Instagram there seem to be a theme going on – A safari/tribal theme to be specific. I am seeing a lot of frill and fringe, big flowy midi dresses, khaki, army green, yellow and beige colours.

H&M’s new studio collection has the same theme going on and I AM IN ABSOLUTE LOVE WITH IT!!! ARGH!!! But why does it have to be so damn expensive!! Maybe if I am patient it will go on sale soon… haha!

Zara’s new collection is in the same spirit. Check both collections out if you are in need of some inspiration for your spring/summer wardrobe!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Malmö...