The colour of hope…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Godaften skønherlinger. Jeg håber i har haft en skøn start på ugen?

Selv føler jeg mig lidt som et kassettebånd der er gået i stykker, når jeg skriver at jeg har brugt hele dagen og weekenden på skole. Det er hårdt vil jeg gerne indrømme, og jeg er træt og har ondt i kroppen hverdag, men jeg tror på at hårdt arbejde nok skal bærer frugt på et tidspunkt. Og så kan jeg da slappe af når jeg bliver gammel ik? (sagde hun nervøst haha).

Her er et outfit jeg hoppede i forleden aften. Det skønne ved at have hele tre søskende er jo at når man er lidt træt af sit eget klædeskab så hopper man bare ind i et af deres for at få et lidt friskt pust.

Jakken jeg har på er hermed ikke min, men min lillesøsters som har købt den i H&M.

Den har den skønneste grønne farve, som jo også er håbets farve – og hvem kunne ikke bruge lidt håb nogle gange? MIG!!! haha!

Jeg kan slet ikke vente til man rent faktisk kan tøffe rundt i sådanne jakker i mere end 10 min haha!

Kan i have en dejlig aften!

Knus A


Good evening lovelies. I hope you have had/are having a great start to the new week?

I, myself feel like a broken record when I write that I have been spending my week and weekend on school. I must admit that I am starting to feel it in my body – everything is hurting, I am tried every single day, but I truly believe that hard work pays off some day. Aaaan I can sleep when I am old right? (she says nervously haha).

Here is an outfit that I jumped into the other day. The good thing about having three sisters is that when you are sick of your own wardrobe you can turn to one of theirs to get a breath of fresh air.

The jacket I am wearing is thus not mine, but belongs to my younger sister who bought it in H&M.

It has the most gorgeous green colour, which is the colours of hope – and who could not use a little hope in their lives? I know I could haha!

I can’t wait to the days come where you can wear jackets like these for more than 10min (without freezing to death) haha.

Have a lovely day/evening  friends!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAFARI VIBES...