ARCHIVE…

1: HERE  2:HERE  3:HERE  4: HERE  5: HERE

Pyyyyha så kom jeg igennem endnu en måned – tillykke til mig og tillykke til dig. Nogle gange når man har haft en hård dag, uge eller måned må man godt lige tage 5 sekunder til lige at trække vejret dybt ned og klappe sig på skulderen – Vi kom igennem og det er SÅ sejt!

Min måned har været super travl med skole og arbejde – og ja så var jeg da “bare lige” i Malmö for at spise middag med kulturministeren OG så filmede jeg da “bare lige” også lige den nye Sivas musikvideo (#DAUDA) som er ude i starten af april – Bum! Det er helt skørt og jeg er super taknemmelig for en travl/hård men lærerig marts.

Hvordan har jeres måned været? Glæder i jer til April ligeså meget som jeg?

Og hey, før jeg smutter, så tag lige og fortæl mig om du har et yndlings outfit ud fra billederne ovenover gider du? Takker 😉

Knus A


Phew! I got through yet another month – congratulations to me and congratulations to you. Sometimes when you have had a rough day, week or month it is in its place that you take 5 seconds to stop up, breathe and pat yourself on the back – you made it through and that is SO awesome!

My month has been super busy with school and work – oh yes, this was also the month where I went the the city hall of malmö to eat dinner with the minister and hey it was also the month where I got to help with making a music video for a danish artist (it will be out in April Ill let you know when). It is crazy and I am beyond grateful for a busy/tough but very good march.

How was your month? Are you as excited for April as I am? Oh and hey, before I leave do tell me if you have a favourite outfit from those presented above will ya? 😉 Thanks mate!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The colour of hope...